Bougieaanbod Bosch groter

Bosch breidt zijn aanbod bougies aanzienlijk uit. Met zeven nieuwe referenties voor ontstekingsbougies en zes nieuwe voor gloeibougies worden in de Benelux ongeveer 300.000 recente voertuigtypes afgedekt. Bosch heeft tegenwoordig 1.200 referenties voor ontstekingsbougies en 450 referenties voor gloeibougies in zijn aanbod.

De nieuwste gloeibougies van Bosch zijn uitstekend geschikt voor de jongste generatie voertuigen van Hyundai en Kia uit het bouwjaar 2001 tot 2012. De nieuwe referenties ontstekingsbougies passen op onder andere de Suzuki Grand Vitara en de Mazda 5 en 6.
Op gebied van ontstekingsbougies rust Bosch de sportcoupé Honda CR-Z 1.5 GT Hybride uit met de Bosch Dubbel Platinum Iridium FR7DII35V.

Bosch opende onlangs ook de internationale website Partbob.com, een dienst om eigenaren van klassiekers en oldtimers tegemoet te komen. Lees er hier alles over >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.