Bovag benoemt twee bestuursleden

De Ledenraad van Bovag heeft Jack Derks en Jan Paul Kerkhof per 1 januari 2022 unaniem benoemd tot lid van het verenigingsbestuur van Bovag. Zij volgen Derk de Haas en Peter de Rooij op, die eind dit jaar aan het eind van hun benoemingsperiode zijn en daarom statutair aftreden.

Jack Derks (54, foto rechts) is dga van Derks Autogroep uit Uden, een familiebedrijf waaronder een bedrijfswagenbedrijf, uitvaartmobiliteit, financial services en logistiek vallen. Jack Derks is het bedrijf dertig jaar geleden begonnen en sinds 29 juni 1994 lid van Bovag. Jack Derks is tevens lid van het afdelingsbestuur Bovag Onafhankelijke Autobedrijven en in het verleden was hij namens deze afdeling vertegenwoordiger in de Ledenraad van BOVAG en lid van het vakbestuur commerciële zaken van de afdeling. Daarnaast had hij zitting in de raad van advies van Bovemij.

Jan Paul Kerkhof (55, foto links) is dga van B. Kerkhof & Zn, waaronder tankstations in Den Haag en Utrecht vallen en autowasbedrijven in Den Haag, Rijswijk en Utrecht. Jan Paul Kerkhof is sinds 1991 werkzaam in het bedrijf en heeft het bedrijf in 1999 overgenomen van zijn vader. Het bedrijf is sinds 1 januari 1971 lid van Bovag en beschikt over een oplaadpark voor elektrische auto’s en over een waterstoftankinstallatie. Jan Paul Kerkhof is sinds 2009 lid van het afdelingsbestuur van Bovag Tankstations en sinds 2014 afdelingsvoorzitter. Daarnaast heeft hij zitting gehad in de Bovag Ledenraad en sinds juli 2021 zit hij in de bestuursraad van Bovag.

Derde vacature

De invulling van de derde vacature, die ontstaat als verenigingsbestuurslid en penningmeester Timon Rutten in de zomer van 2022 statutair aftreedt, wordt binnen enkele maanden verwacht. Han ten Broeke, algemeen voorzitter van Bovag: “Ik ben zeer verheugd dat we deze twee rasondernemers met Bovag-hart mogen verwelkomen in het verenigingsbestuur. Ik heb er alle vertrouwen in dat ze zich als waardig opvolgers van Derk de Haas en Peter de Rooij zullen ontplooien. Ik wil de scheidende bestuursleden zeer veel dankzeggen voor hun inzet en betrokkenheid. We hebben samen mooie en enerverende tijden beleefd. En ik zal ze missen. Maar met deze opvolgers in de startblokken, kan het verenigingsbestuur met volle kracht vooruit.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3578 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.