Bovag en ARN samen sterk

ARN Recycling Services en Bovag hebben samen een derde duurzaamheidscan geïntroduceerd. Naast de twee bestaande scans voor het Erkend Duurzaam-certificaat is er nu de geïntegreerde versie genaamd Erkend Duurzaam Plus.

De samenwerking tussen ARN en Bovag maakt het mogelijk dat autobedrijven nu een keuze kunnen maken uit drie scans met ieder een eigen karakter en prijskaartje. De Erkend Duurzaam Plus scan combineert alle aspecten van duurzaam ondernemen en is daarmee de meest volledige scan op het gebied van milieu vriendelijke ondernemen voor autobedrijven.
De drie certificaten zijn een jaar geldig. ARN voert de beoordeling uit bij bedrijven voor alle drie de certificaten.

Frans Kragten, senior beleidsmedewerker van Bovag Autodealers: “Het levert de ondernemer winst op in de vorm van tijd, geld, gemak en milieu, doordat alle kennis en expertise nu gebundeld is.”

Bovag heeft recent de eerste certificaten Erkend Duurzaam uitgereikt aan twee onafhankelijke autobedrijven, Auto Voskuilen uit Houten en AD Autobedrijf De Rooy uit ’t Goy.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.