Bovag stopt met occasionsite

Branchevereniging Bovag zal begin volgend jaar stoppen met haar occasionwebsite. Zij wil zich als onafhankelijke partij inzetten om leden te helpen zich online beter te presenteren. Dat meldt Bovagkrant.

Binnen het nieuwe plan wil Bovag met Autotrack.nl samenwerken. Deze partij zorgde de laatste zeven jaar voor de inhoud van Bovag.nl/occasions. Volgens marketingmanager Martijn Visser zal Bovag zich voornamelijk gaan richten op het gebruik van het Bovag-logo, het Bovag-garantie-logo, zorgen voor een duidelijke uitleg van het belang van Bovag-garantie. Daarnaast zullen er ook afspraken gemaakt worden over het integreren van reviews op occasionportals van leden.

Op technisch vlak zal er een controleslag komen om misbruik van het Bovag-merk tegen te gaan. Zo zal er automatisch ‘onderzocht’ worden of een adverteerder lid is van de vereniging of niet.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *