Bovag-topman krijgt Dealer Education Award

Eric Tak, voorzitter van Bovag Autodealers, heeft afgelopen zondag in Las Vegas een award in ontvangst mogen nemen. De Dealer Education Awards zijn uitgereikt door de Northwood University aan zeven ‘dealers’ in Amerika, Duitsland en Nederland die zich inspannen om het onderwijs op meerdere niveaus te verbeteren.

Northwood werkt al twintig jaar samen met IVA Driebergen, die studenten naar de universiteit stuurt om daar hun automotive marketing en management bachelordiploma te halen. “Tak’s passie voor onderwijs heeft voor deze gecontinueerde samenwerking met IVA Driebergen gezorgd”, staat in een verklaring vermeld.
Overigens heeft Tak zelf ook aan de Amerikaanse universiteit van Northwood gestudeerd, maar ook in Groot Brittannië aan de Nimbas Bradford School.

De Dealer Education Awards worden al 41 jaar door de universiteit uitgereikt. Voor Tak zijn vijf andere Nederlanders de gelukkigen geweest. Dit zijn Johan Grünfeld, Piet Meeder, Leo Knijn, Bob Velthuis en Peter de Rooy.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *