Bovag-zomeractie wil business aanjagen

Onder de noemer 100% NL Routeplanner heeft Bovag afgelopen maand een actie gehouden op radiozender 100% NL. De publiekscampagne beoogde de business van Bovag-leden (verder) aan te jagen. De actie promoot de huurauto als ideale oplossing voor de huidige vakantieperiode.

Er werd zeven keer een week gratis autohuur weggegeven. De winnaars zijn inmiddels bekend en de eerste auto is opgehaald bij Hertz in Amsterdam. Van cabrio tot personenbus, de keuze is aan de winnaars.

Luisteraars moesten zich aanmelden bij het radiostation met een motivatie. Via de Facebook- en Instagram-pagina’s van de zender werden nog eens twee vouchers beschikbaar gesteld. Deze vouchers konden door de Bovag-bedrijven gedeclareerd worden bij de branchevereniging. De radiocampagne heeft met bijna 250 Bovag-spotjes zo’n 1,3 miljoen luisteraars bereikt, die elk gemiddeld 7,5 keer de boodschap van de Bovag-verhuurbedrijven hoorden.

Zomeractie

De actie is onderdeel van de publiekscampagne ‘Wat kan er wel? Kijk op Bovag.nl’. Consumenten wordt voorgehouden dat er – ondanks de coronabeperkingen – mogelijkheden zijn om deze zomer in eigen land door te brengen of naar het buitenland op vakantie te gaan. De boodschap is: of je nu met je eigen auto, een huurauto, de motor, fiets, caravan of camper op pad gaat, kies voor de betrouwbaarheid en het vakmanschap van de Bovag-bedrijven.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.