Brabantse start Maxxis Scan Covery Trial

De 2012-editie van de Maxxis Scan Covery Trial (MSCT) heeft haar definitieve start- en finishlocatie gevonden. Op vrijdag 6 januari vertrekken de deelnemers aan de tocht van 7.000 kilometer vanuit het Experience Island in Loon op Zand (nabij Tilburg) aan het Blauwe Meer.

Het outdoorcentrum van Dakar-motorrijder Gerard Rond telt vijftig hectare aan bos, water, stranden en is grotendeels geschikt voor gemotoriseerde evenementen. De komende week gaat de organisatie van MSCT samen met Rond het programma samenstellen, voor zowel de start als de finish op zaterdag 14 januari 2012. De exacte tijden zijn binnenkort te vinden op MSCT.nl.

Het Experience Island is inmiddels bekend terrein voor de deelnemers en de organisatie, want afgelopen zaterdag was daar ook een Dakar Challenge met Maxxis en Tim Coronel. Er werd gereden in de Mc Rae Dakar buggy’s van Coronel.

Maak hier kans op mooie prijzen in de MSCT-prijsvraag >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.