Brembo introduceert intelligent remsysteem

Met Sensify introduceert Brembo een intelligent remsysteem dat software op basis van kunstmatige intelligentie integreert met de remcomponenten van het bedrijf.

“Met de introductie van Sensify verlegt Brembo de grenzen van wat mogelijk is met een remsysteem, waardoor bestuurders geheel nieuwe mogelijkheden krijgen om hun rijervaring te verbeteren en de remreactie aan te passen aan hun rijstijl. Sensify geeft chauffeurs de gemoedsrust waarnaar ze op zoek zijn”, zegt Daniele Schillaci, ceo van Brembo. “Sensify omarmt volledig onze visie – energie omzetten in inspiratie – en het is weer een belangrijke stap voorwaarts in het leveren van geavanceerde, innovatieve, intelligente en duurzame oplossingen voor de auto-industrie.”

Duurzaam

De duurzaamheidsclaim komt op conto van de geoptimaliseerde remwerking op elk wiel afzonderlijk. Sensify zal naar verwachting begin 2024 op de markt komen en is beschikbaar voor elk type voertuig, van stadsauto tot bedrijfswagen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *