Brevak naar veertien plaatsen Nederland en België

Brevak, de varende huisbeurs van Brezan, gaat op 24 mei in Nijmegen van start en zal op veertien plaatsen in Nederland en België aanmeren. Gedurende drie weken staat het luxe partyschip Jules Verne dagelijks van 17.00-22.00 uur open voor relaties die door de Brezan-verkooppunten worden uitgenodigd.

Brevak is na Nijmegen te bezoeken in Born (25 mei), Den Bosch (26 mei), Breda (27 mei), Schiedam (30 mei), Antwerpen (31 mei), Nieuwegein (1 juni), Amsterdam (2 juni), IJmuiden (3 juni), Huizen (6 juni), Leeuwarden (7 juni), Groningen (8 juni), Zwolle (9 juni) en Deventer (10 juni). Aan boord tonen 55 prominente leveranciers hun Brezan-assortiment.

Met de integratie van grossiersketen USN-Centuri en introductie van Bosch en Coldax staat Brezan naar eigen zeggen “aan de vooravond van een zeer succesvol jaar.” Zo werden in korte tijd 38 vestigingen van USN-Centuri samengevoegd en kan Brezan zich sinds kort Bosch First Supplier noemen. Daarnaast werden nieuwe assortimenten geïntroduceerd, zoals het huismerk Coldax (vroeger bij USN-Centuri) en een bandenwebshop.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.