Brezan introduceert budgetlabel

Met zijn nieuwe budgetlabel Drivetec wil Brezan antwoord geven op de vraag naar goede slijtagedelen tegen een gunstige prijs. Het label omvat remdelen, wiellagers en wisserbladen.

Het uitgebreide assortiment remblokken en remschijven van Drivetec dekt het grootste gedeelte van het wagenpark af. Met de merken Brembo, Delphi en Drivetec is het remmenprogramma van Brezan nu op orde.

Uit marktonderzoek van Brezan is ook gebleken dat autobedrijven behoefte hebben aan een goedkoper alternatief voor wiellagers en wisserbladen. De wiellagers van Drivetec zorgen voor een prima afdekking van het wagenpark en het assortiment van wisserbladen omvat naast conventionele wisserbladen ook flatblades en retrofit wisserbladen.

Omzet- en winstverbetering

Brezan is begin dit jaar gestart met het verbeteren van zijn aanbod. “We concentreren ons daarbij op onderdelengroepen waarvan wij voor het autobedrijf een grote omzet- en winstverbetering verwachten”, zegt manager product management & purchasing Art-Jan Kraaij. “Hierbij luisteren wij goed naar de wensen van de Brezan verkooppunten en van hun klanten. Uit deze aanpak is het Drivetec label ontstaan.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.