Brezan verwacht omzetgroei met nieuwe remdelen

Brezan Automaterialen start op 1 mei met de verkoop van Brembo-remdelen. De grossiersketen verbreedt hiermee zijn remmenprogramma en verwacht een duidelijke omzetgroei te kunnen boeken.

Door naast Delphi-remdelen ook die van Brembo te gaan verkopen, verbreedt Brezan zijn remdelenprogramma. Deze stap maakt onderdeel uit van de nieuwe koers waarvoor Brezan heeft gekozen.

De grossiersketen streeft binnen elke productgroep een good-better-best-strategie na, zegt Art-Jan Kraaij, die in september 2013 bij Brezan aan de slag ging als manager product management & purchasing. “We maken een vernieuwingsslag door en denken nu meer klantgericht. We zagen voor remmen ruimte aan de bovenkant van de markt. Brembo is een topmerk waar veel vraag naar is.” Hij is blij met de nieuwkomer in zijn assortiment, een liefde die overigens wederzijds is. “Brembo is enthousiast over ons fijnmazige landelijke netwerk van grossiersvestigingen.

Omzetgroei

Brezan is voor de levering van de Brembo-remdelen een overeenkomst aangegaan met remmenspecialist ABS All Brake Systems uit IJsselstein. De toevoeging van Brembo aan het leveringsprogramma is voor Brezan zeer interessant, want remdelen zijn voor een automaterialengrossier de grootste omzetmaker. Het nieuwe remmenmerk zal volgens Kraaij zorgen voor een duidelijke additionele omzetgroei. “We verwachten met Brembo veel nieuwe klanten te bereiken.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.