Brezanbox met RDW-dienst A2SP

A2SP integreert haar RDW-diensten in het concept Brezanbox. Daartoe hebben beide een meerjarige samenwerking ondertekend. Tijdens de Auto Professioneel en Schadeherstelbeurs in Hardenberg zal Brezan de RDW-diensten in de Brezan-box aan zijn klanten introduceren.

Brezan Automaterialen blijft de one-stop-shoping dienstverlening in de portal Brezanbox uitbreiden. "Wij bedienen de nadrukkelijke wens van onze klanten om meer diensten te integreren binnen de voor hun vertrouwde webomgeving van Brezanbox.com", aldus Bernard van Walsem, inkoop- en marketingmanager bij Brezan. "Door de samenwerking met A2SP kunnen wij onze klanten nu een vollediger dienstenpakket leveren en kan er binnen de Brezanbox gebruik worden gemaakt van de RDW-diensten van A2SP. Die tarieven zijn de laagste van Nederland en dat voordeel willen wij onze relaties niet onthouden."

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.