RDW-provider A2SP en data provider Cartalk International nemen per 1 maart 2019 Mivargroup over, leverancier van TecRMI data, Misystems en Driver Software. Het bedrijf zal zijn activiteiten onder eigen naam blijven uitvoeren, vanuit het huidige kantoor aan de A15 ter hoogte van Andelst (foto).

A2SP en Cartalk International werken al jaren intensief samen met Mivargroup op het gebied van RDW dienstverlening en voertuigdata. Mivargroup, waarvan Cartalk International en A2SP de aandeelhouders zullen worden, zal haar propositie aanscherpen en waar nodig aanpassen. Het herbouwen en upgraden van onder andere Driver Software zal een van de speerpunten zijn. Erik Jacobs A2SP) en Maarten Slagtveld (Cartalk) zullen samen de directie voeren.

Applicaties

Eigenaar Paul Lauret is sinds 2000 betrokken bij A2SP en CarTalk International als oprichter en aandeelhouder. “De kracht van deze overname zit in de synergie tussen het klantenbestand van de drie bedrijven, de data en de software applicaties. Het samenbrengen was voor mij een logische stap om applicaties en data voor klanten breed beschikbaar te stellen. en zullen samen directie voeren.”

Combinatie

Cartalk-directeur Slagtveld ziet in de overname de mogelijkheid om “onze ontwikkeling te versnellen door de combinatie van producten en technische kennis en de beschikbaarheid van de Mivardata.” Volgens Erik Jacobs is de dienstverlening van Mivar complementair aan die van A2SP en bedienen ze dezelfde klantengroep. Die vragen steeds meer om een totaaloplossing voor hun bedrijfsprocessen. “Het integreren van elkaars diensten en applicaties ligt dus voor de hand. Uiteindelijk willen we dat de klant de voordelen terug ziet van deze overname.” Eind vorig jaar vertrok toenmalig algemeen directeur Chris Kimman bij Mivar, na een verschil van inzicht met Bob Jansen, destijds honderd procent eigenaar van de aandelen-Mivar.  
Deel dit artikel op

Eén reactie

  1. Verrassnde en tegelijk logische ontwikkeling!
    Gefeliciteerd Erik en Maarten, en veel succes met deze strategische move.
    Ik heb zo’n vermoeden dat we elkaar zakelijk vaker gaan tegenkomen. Met genoegen

    Clemens van Dorp
    CustomerConnect

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties