Bridgestone weg uit Nederland

Bridgestone verlaat per 1 maart 2012 haar Nederlandse kantoor in Moerdijk en verhuist naar het Belgische Zaventem. Daar ontstaat één centraal kantoor voor de hele Benelux. Tijdelijke contracten van het personeel worden niet verlengd en drie van vijftien vaste personeelsleden verhuizen mee.

De overige twaalf kantoormedewerkers maken gebruik van een sociaal plan. De ongeveer twintig buitendienstmedewerkers in Nederland blijven in dienst bij de bandengigant. Woordvoerder Vivian van Kaam van Bridgestone: “Om de efficiëntie en synergie te verbeteren, is besloten om de Benelux-organisatie samen te voegen. Onderzoek heeft aangetoond dat Zaventem de beste keuze was.” De geruchten die gaan dat Bridgestone haar magazijn in Moerdijk per 31 december dit jaar volledig sluit worden door Van Kaam ontkracht. “De beslissing wat er met het magazijn gaat gebeuren moet nog gemaakt worden.” Bij dit magazijn werken ongeveer 25 mensen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse