Bright balanceert met Duitse precisie

Toolspecial beloofde eerder al uitbreiding van het succesvolle Bright assortiment. De Bright Harrier Premium Plus is de machine voor het autobedrijf of snelservice werkplaats waar men zoekt naar superieure balanceerprecisie in combinatie met de allernieuwste techniek.

Bij de aanschaf van een nieuwe balanceermachine zijn opspanhulpmiddelen vaak de sluitpost. Dat is jammer, want het op de juiste wijze opspannen bepaalt in grote mate het balanceerresultaat.
Voor een optimaal rijcomfort zijn trillingsvrije wielen een eerste vereiste. Dat vraagt om balanceren met meer kennis van zaken.

De Bright Harrier Premium Plus is een compacte motor aangedreven balanceermachine en is uitgerust met een volledig door Hawekageproduceerde centrering met onder andere de softgrip opspanmoer met plastic beschermkap en rubberen ring ter bescherming van de velg. Deze centrering gaat gegarandeerd drie keer  langer mee. Uiteraard worden er ook een originele Haweka konus set, een velgbreedte meter, een balanceertang en 50 gram wielgewicht voor zelf kalibratie meegeleverd. De Harrier Premium Plus draait op Italiaanse software, is voorzien van een plaatsbesparende wiel beschermkap en is geschikt voor wielen van personen, bestelwagens, caravan/aanhangerwielen en met optionele opspanmiddelen ook voor motorfietsen. Verder is deze uitgebreid met een automatische inleesarm en rempedaal. De velgbreedte moet handmatig worden ingevoerd via de tiptoetsen op het led-display. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.