Butler naar Stokvis Equipment

Stokvis Equipment is aangesteld als exclusief distributeur van Butler wielservice-apparatuur voor de Nederlandse markt.

Butler is sinds 25 jaar gespecialiseerd fabrikant van wielservice apparatuur, met één van de breedste programma’s ter wereld.

Directeur Arian van den Berg van Stokvis Equipment: “Met Butler vullen we de gaten in die we met het Hofmann pakket niet (voldoende) konden afdekken. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om onze positie in bepaalde marktsegmenten verder te verstevigen.” Naast Butler blijft Stokvis Equipment exclusief distributeur van Hofmann wielservice apparatuur voor Nederland.

Butler beschikt over ruim 25 jaar kennis en ervaring in de bandenindustrie en wordt officieel erkend door vrijwel alle bekende bandenfabrikanten zoals Michelin, Bridgestone en Continental, maar ook door autofabrikanten zoals Mercedes en Porsche.

Naast apparatuur voor personenwagens produceert Butler een uitgebreid pakket voor het zware truck- en bussegment. Met demontage apparatuur geschikt voor wielmaten tot 60´, een solide veiligheidskooi en een mobiele service unit is het pakket niet alleen compleet maar vooral ontwikkeld voor de praktijk van alledag.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1851 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *