Care bouwt eigen Academy

Care Schadeservice is gestart met de bouw van haar eigen opleidings- en ontwikkelingscentrum aan de Lange Dreef in Vianen. De eerste opleidingen en trainingen van de Care Academy starten op 1 april in het pand naast het hoofdkantoor.

Het doel van de academie is het Care-personeel op te leiden volgens haar eigen normen en met de apparatuur waarmee ook daadwerkelijk op de vestigingen gewerkt wordt. Een loods achter het hoofdkantoor van Care wordt nu omgebouwd tot complete vestiging, exclusief spuitcabine. Bij de training komt niet alleen het werkplaatspersoneel aan bod, maar in een aparte ruimte worden ook de Front Office-medewerkers opgeleid op het gebied van onder meer klantvriendelijkheid en de Care-computersystemen.

De Care Academy wordt ook gebruikt om, in samenwerking met de diverse leveranciers, nieuwe technieken en apparatuur te testen en verder te ontwikkelen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.