Care Leeuwarden naar Bourguignon

Bourguignon, dealer van Volkswagen, Audi, Skoda en Seat, heeft de vestigingen van Care Autoschade in Leeuwarden overgenomen. Het dealerbedrijf was reeds voor vijftig procent eigenaar en wordt nu voor de volle honderd procent eigenaar. Het bedrijf gaat verder onder de franchiseformule van Schadenet.

“Van de overname zullen onze klanten niets merken”, aldus Ramon Bourguignon. “Wij blijven gewoon geopend en het bedrijf wordt gecontinueerd met dezelfde vertrouwde gezichten als voorheen. Ook de gestuurde schadestroom van verzekeraars en leasemaatschappijen loopt probleemloos door. Het enige is dat we verder gaan onder de franchiseformule van Schadenet.”

Behalve deze overname neemt het bedrijf ook met directe ingang Stokvis Autoschade in Leeuwarden over dat ook onder Schadenet valt. “Door onze bedrijven samen te voegen hebben klanten nu één Schadenet vestiging in Leeuwarden. Niet alleen de klanten, maar ook het personeel van Stokvis verhuist mee.”

Vandaag werd bekend dat Schadenet de schadeketen Care Autoschade heeft overgenomen en in afgeslankte vorm zal voortzetten.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *