Bourguignon Lease neemt de komende jaren tank- en andere mobiliteitsfunctionaliteiten af van MultiTankcard. De twee hebben dat onlangs in een langjarig contract vastgelegd.

Michel de Haan van Bourguignon Lease is blij met de meerjarige samenwerking: “Persoonlijk contact, transparantie en eerlijk zakendoen staan bij ons hoog in het vaandel. Onze flexibele instelling is daarbij ook van groot belang. Onze relaties stellen dit erg op prijs en geven ook aan dat dit de redenen zijn waarom ze, vaak al jaren, zaken met ons doen. Om ons serviceniveau op peil te houden zoeken wij samenwerkingspartners die hetzelfde nastreven. Snelheid van handelen en adequaat reageren op vraagstukken is voor ons van belang en dit hebben wij gevonden bij MultiTankcard.”

Langjarige partnerships

Eerder dit jaar sloot MultiTankcard ook al langjarige overeenkomsten met New Mobility Lease en Autolease Midden Nederland. Directeur Patrick Roozeman van MultiTankcard: “We zijn blij dat leasemaatschappijen graag voor langere tijd partnerships met ons aangaan. We doen dan ook altijd ons uiterste best om onze klanten optimaal te ontzorgen en die inspanningen betalen zich uit.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties