Cargarantie onder gezamenlijke directie

Cargarantie heeft onlangs haar vestigingen in Belgie, Nederland en Luxemburg ondergebracht bij een gemeenschappelijke directie, die aangestuurd wordt door directeur Luc Baetens. Ook het Benelux-team werd verder versterkt met twee nieuwe regionale salesmanagers en drie Partnership-managers.

Maikel Simonis is sinds september vorig jaar salesmanager voor Nederland. Voor Vlaanderen en Brussel is dat Steven De Pillecyn en Georges Kipgen bedient Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg. In Nederland behoren sinds kort Robert Koch (42), Jawad Hamdaoui (27) en Marcel Slingerland (41) tot het team van de buitendienst. Alle drie hebben veel ervaring in de autobranche.

Van links naar rechts: Marcel Slingerland, Jan van den Berge, Luc Baetens (directeur Benelux), Maikel Simonis (salesmanager Nederland), Jawad Hamdaoui, Robert Koch.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *