Carrec kiest voor Diagnose Xpert

Carrec Technocenter in Soesterberg werkt sinds 1 maart onder de vlag van Diagnose Xpert, handelsmerk van Group Auto. Het universele reparatiebedrijf, Bovag Revisie Specialist en Innovam-leerbedrijf kiest onder meer voor het concept, omdat er veel kennis kan worden gedeeld en databasegegevens uitgewisseld kunnen worden.

"Steeds meer klanten vragen na een bezoek aan Carrec ook om het onderhoud aan de auto te doen", vertelt Guido van der Spek van Carrec. "We werken in een uitdagende markt waarin we het wat ons betreft samen zullen moeten rooien. In het kader van transparantie is vorige maand door Carrec Technocenter een helpdesk opgezet, om voor een vaste klant van ons dagelijks als vraagbaak te kunnen dienen."

Diagnose Xpert Carrec Technocenter is een technisch kenniscentrum dat niet alleen motoren en versnellingsbakken repareert en reviseert, maar ook diagnose stelt aan diesel-inspuitsystemen.

 

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.