Cars en Joy opent in Pijnacker

Garageformule Cars en Joy opent 1 oktober een vestiging in Pijnacker. Autobedrijf Harteveld koos voor deze sales- en aftersalesformule om een breder publiek te kunnen bedienen voor de aankoop en het onderhoud van diens auto, willekeurig welk merk.

Autobedrijf Harteveld in Pijnacker is sinds 1958 een begrip voor rijders van Saabs en Subaru’s uit de wijde omtrek. “Dat kan ook niet anders als je zo lang dealer en erkend reparateur bent voor deze merken. Onze specialisaties zijn en blijven waardevol”, zegt eigenaar Leo Harteveld, “Dat mag klanten van andere merken niet in de weg staan om gebruik te maken van onze diensten. We hebben een fantastisch team in onze werkplaats en showroom, dat alle vragen aankan. Met Cars en Joy profiteren wij, en onze klanten dus ook, van scherpe inkoopdeals. Dat maakt het laten onderhouden van je auto in onze werkplaats extra aantrekkelijk. De ervaringen die onze vaste klanten met ons hebben, kun je bekijken via de website met reviews van Klantenvertellen.”

De relatie telt

Cars en Joy zet niet de techniek of het product centraal. “Daarvan mag je als klant gewoon verwachten dat het goed zit”, bevestigt Leo Harteveld. “Uiteindelijk is het de relatie die telt.

Of je nu voor het vervangen van een lamp komt, of voor de aanschaf van een auto. Je moet je ergens welkom voelen. Uit verhalen van klanten weet ik dat het lang niet altijd vanzelfsprekend is. Het grootste compliment dat je ons kunt geven is een glimlach bij elk contact. Of het nu gaat over de auto die je bij ons koopt of over het onderhoud dat we leveren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.