CAS en GEA ook naar Group Auto

Ook CAS Coevorden en GEA Emmen sluiten zich aan bij grossiersorganisatie Group Auto Nederland. Freek Blekxtoon van Group Auto geeft aan dat zij geografisch erg goed passen in het plan om versneld landelijke dekking te krijgen.

Blekxtoon: “In de samenwerking met Kühne Automotive zijn wij de laatste drie jaar stil blijven staan als het gaat om het aantrekken van nieuwe leden op de zogenaamde witte plekken. De logistieke performance van Kühne weerhield prospects ervan om hun bestaande supply-chain in te ruilen voor onze huisleverancier. Door de overname van Kühne door Sator is het tij gekeerd; de logistieke performance van Havam/Kühne en ook Harrems is optimaal en je ziet dat overige grossiers nu wel de overstap naar ons maken.  Verder hebben wij nog een sterke partnership met fabrikanten, leveranciers en natuurlijk onze Carxpert formule.”

Samenwerken

Erick van de Belt van GEA geeft aan waarom zij voor Group Auto kozen: “Onze organisatie is ook een samenwerkingsvorm, en dat zien we terug bij Group Auto. Samenwerken met zowel gelijkgestemden als met leveranciers levert een sterke keten op. Dat weten onze aandeelhouders als geen ander en in deze tijd moet je samen sterk staan.”

Henk Geerts van CAS Coevorden vult aan: “Door de stormachtige ontwikkeling van de aftermarket vinden wij ook dat je actief moet samenwerken. Wij werken regionaal al heel lang en succesvol samen met GEA en hebben gezien dat het landelijke organisatiemodel van Group Auto, een coöperatie, ons perfect past.”

GEA is sinds begin jaren tachtig actief in Drenthe, CAS zelfs al sinds 1973. Beide organisaties hebben een gestage groei doorgemaakt en bedienen een groot aantal garagebedrijven met automaterialen, banden en equipement.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *