CBX demonstreert ND-uitlijner

CBX Nederland demonstreert tijdens de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem de nieuwe uitlijner van Vamag, type New Dimension (ND). Waar bij andere 3D-uitlijners in veel gevallen camera’s aan de brugbanen bevestigd moeten worden, kunnen de camera’s van de ND-uitlijner op de vloer, aan de wand of aan het plafond bevestigd worden.

Dit zorgt volgens CBX voor een unieke en vrije ervaring tijdens het uitlijnen. Op de wielen worden de speciale doelen gemonteerd, die door de camera’s gezien worden door middel van gezichtsherkenningssoftware. De ND-uitlijner is inmiddels op drie plekken in Nederland in gebruik genomen.

Op de beurs wordt ook een nieuw type wielklem geïntroduceerd, dat uitslingeren met ieder uitlijnapparaat overbodig maakt. Dit is een geheel eigen product van CBX.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.