CED ook in 2016 sponsor Roompot wielerploeg

Schadespecialist CED zal ook in 2016 sponsor zijn van Roompot Oranje Peloton, Nederlands jongste professionele wielerploeg onder leiding van Erik Breukink, Michael Boogerd en Jean-Paul van Poppel.

Een schadespecialist en een wielerploeg: op het eerste gezicht lijken ze geen overeenkomsten te hebben. Afgelopen jaar hebben CED en Roompot Oranje Peloton laten zien dat gedeelde waarden een verbindende factor zijn. “Wij hebben allebei een sterke focus op vernieuwing, het bundelen van krachten voor het beste resultaat en de ontwikkeling van jong talent. Dat resulteerde in een mooi en sportief sponsorjaar. Deze samenwerking vraagt om een vervolg en dus heeft CED besloten om zich ook in 2016 te verbinden aan Roompot Oranje Peloton”, aldus Marcel van Dijk, commercieel directeur van CED-group.

Wielrensport en verzekeringswezen ontmoeten elkaar ook fysiek. Want ook dit jaar zullen de renners van Roompot Oranje Peloton deelnemen aan de Insurance Cycle Tour, hét sportieve evenement waar zowel klanten als medewerkers van CED in groten getale aan meedoen. Marcel van Dijk: “De Insurance Cycle Tour laat zien dat sport écht verbindt. Op 16 juni 2016 organiseert CED de derde editie van dit evenement, waar Roompot Oranje Peloton inmiddels een bekende naam aan het worden is.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.