Centraal Beheer timmert aan de weg met Road Guard

Centraal Beheer is onlangs begonnen met een grootse campagne voor Road Guard, een app voor pechhulp. Dat leverde afgelopen weekend alleen al 10.000 downloads op. Een lekke band, lege accu of startproblemen zijn veel voorkomende pechklachten die via de app binnenkomen.

Centraal Beheer is inmiddels al vier maanden actief met de app en wilde eerst de reacties peilen. “Die zijn heel positief; gemiddeld krijgen we een 8,5 voor deze service”, aldus Robin Clements, directeur Centraal Beheer. “Daarom vinden wij het nu tijd om onze gratis pechhulp app in het hele land onder de aandacht te brengen met een campagne. Bovendien is de herfst in aantocht en krijgen we in de koude maanden gemiddeld meer pechmeldingen.”

De campagne is afgelopen vrijdag van start gegaan op de radio en is ook in print en online zichtbaar. De campagne is gestoeld op de gedachte achter Road Guard: gemiddeld hebben Nederland één keer in de vier jaar auto- of motorpech. Waarom zou je dan vier keer betalen voor iets dat je maar een keer nodig hebt. Met Road Guard betaal je per keer dat je gebruik maakt van de pechhulp.

Ivonne Vermeulen

Eindredacteur Aftersales Magazine. Ivonne heeft een rijke bagage waarin journalistieke waarden en kennis van de autobranche bijeenkomen. Dankzij haar rol binnen Focwa's Carrosserie beschikt zij bovendien over een indrukwekkend netwerk in de schadeherstelbranche.

Van Ivonne Vermeulen zijn er nog 343 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Ivonne Vermeulen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.