Century Autogroep officieel duurzaam

Century Autogroep, officieel merkdealer van Audi, Volkswagen en Seat, behoort sinds deze week tot een selecte groep autobedrijven die zich Erkend Duurzaam (Plus) mag noemen.

Het certificaat wordt afgegeven door Bovag en getoetst door Auto Recycling Nederland (ARN). Ieder jaar moet een bedrijf opnieuw bewijzen dat het voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan certificering.

Algemeen directeur Erik Meems: “Wij zijn al enkele jaren bezig met een proces om maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering te verankeren. De erkenning als Erkend Duurzaam (Plus) autobedrijf is een bekroning van het werk en de inzet van alle medewerkers tot nu toe.”

Het autobedrijf blijkt zijn zaken prima op orde te hebben. Zo wordt het nieuwe Volkswagenpand in Groningen bijvoorbeeld verwarmd en gekoeld op aardwarmte en beschikt het pand over vloerverwarming en led-verlichting. Iets wat vrij uniek is in de autobranche en waardoor het Volkswagen filiaal in Groningen zich Erkend Duurzaam Plus mag noemen.

Century Autogroep telt dertien vestigingen in Groningen en Drenthe en heeft 300 medewerkers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.