Certificaat Duurzaam Autoleasen voor Arval

Marien Kreuger, operationeel directeur bij leasemaatschappij Arval, heeft het certificaat Duurzaam Autoleasen in ontvangst genomen. Het initiatief van stichting Duurzaam Repareren staat voor een ‘groene’ bedrijfsvoering en strategie.

“Al jaren adviseren wij onze klanten over een duurzaam wagenparkbeleid en onze berijders over een zuinige autokeuze”, zegt Kreuger. “Hiermee boeken wij positieve resultaten.” Zo is volgens Kreuger de gemiddelde CO2-uitstoot van het Arval-wagenpark de afgelopen vijf jaar met 35 procent gedaald.

Het certificaat is in de optiek van Kreuger “een mooie waardering van onze MVO-activiteiten”. Wat de onderneming betreft zit milieuvriendelijk ondernemen niet alleen in verlaging van de CO2-uitstoot. “Bijvoorbeeld voor reparaties en onderhoud van leaseauto’s werken wij samen met leveranciers die duurzame producten gebruiken. De elektriciteit voor ons eigen bedrijfspand wekken wij zoveel mogelijk op met onze 541 zonnepanelen.” 

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.