Cito pakt dealerschap Rolls-Royce

Cito Motors uit Eindhoven, onderdeel van Van Laarhoven Holding, heeft het dealerschap binnengesleept van het exclusieve Rolls-Royce. In de tweede helft van dit jaar moet de nieuwe showroom van Cito Motors klaar zijn, waar Rolls-Royce naast Aston Martin komt te staan. Marissa van Laarhoven is benoemd tot directeur van Rolls-Royce Motor Cars Eindhoven.

Jolyon Nash, verkoop- en marketingdirecteur van Rolls-Royce Motor Cars en lid van de raad van bestuur: “Cito Motors heeft vele jaren ervaring in het luxe auto-segment en is daardoor als geen ander in staat om een service te verlenen die geheel naar de zin is van een bevoorrechte groep automobilisten, onze klanten.”

Voorheen had Hessing de eer om in Nederland Rolls-Royce aan de man te brengen, maar door het faillissement moest het merk op zoek naar een nieuwe partij. Bentley, dat ook voorheen door Hessing vertegenwoordigd werd, heeft inmiddels een nieuwe partner gevonden in Pon’s Automobielhandel in Leusden. Lamborghini en Bugatti overleggen nog met Pon en Louwman over een eventueel dealerschap.

In 2011 verkocht Rolls-Royce Motor Cars 3.538 auto’s, een stijging van 31 procent vergeleken met het jaar 2010. Dat is voor het merk een nieuw wereldwijd en Europees verkooprecord.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.