De Eindhovense Jaguar- en Land Rover-dealer Automobielbedrijf Cito neemt per direct de in Den Bosch gevestigde Jaguar- en Land Rover-dealer The Adventure over.

Marissa van Laarhoven, directeur van Automobielbedrijf Cito, over de overname: “The Adventure is een mooi en solide familiebedrijf met een uitstekende reputatie en een trouwe klantengroep in Den Bosch en omgeving. Het bedrijf kenmerkt zich door een laagdrempelige klantbenadering, persoonlijk contact en een servicegerichte instelling, zaken die ook voor Automobielbedrijf CITO belangrijk zijn. Door de overname ontstaat een Jaguar- en Land Rover-dealergroep met een groot marktgebied in Zuid-Nederland met veel aandacht voor kwaliteit en service. Precies wat Jaguar- en Land Rover-klanten verwachten.”

Zonder gevolgen

Automobielbedrijf Cito is al meer dan vijftig jaar Jaguar- en Land Rover-dealer, The Adventure vertegenwoordigt de merken sinds 2009. Beide bedrijven bieden voor Jaguar en Land Rover zowel verkoop nieuw en gebruikt, als reparatie, onderhoud, financiering en leasing. Beide bedrijven stellen dat de overname voor het personeel van The Adventure geen consequenties heeft. Ook blijft het bedrijf gevestigd op de huidige locatie in Den Bosch.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties