Color Glo opent vestiging in Flevoland

De opmars van Color Glo, specialist op het gebied van de reparatie van kunststof, leer, textiel en vinyl, in Nederland gaat door. Onlangs is er weer een franchisenemer toegetreden tot het netwerk, dit keer in Lelystad.

Franchisenemer Alex van der Laan heeft vorige week zijn basisopleiding van 24 dagen afgerond. Het aantal vestigingen van Color Glo staat nu op 23. De 22e vestiging werd begin januari gestart in Groningen door ondernemer Eddie Tel.

“Diverse lease- en verzekeringsmaatschappijen, horecaketens en schadeherstelbedrijven hebben inmiddels hun interesse getoond in de mogelijkheden die het bedrijf biedt om schades snel, duurzaam en voordelig te repareren”, aldus Joep Boom, commercieel directeur bij Color Glo.

Een maand geleden ontving de interieurspecialist van het Franchise Research Institute uit Amerika nog een belangrijke accreditatie. Color Glo werd toen betiteld als ‘World Class’.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.