Comma gaat rechtstreeks

Als uitbreiding op de bestaande verkoopkanalen heeft Comma Oils het Nederlandse Vascol Benelux (Oirschot) aangesteld als strategische partner voor de distributie van Comma producten in de personenauto- en bedrijfswagenbranche.

Het accent wordt gelegd op het aanbieden van bulk, maar ook drums en kleinverpakkingen zullen rechtstreeks (dus niet via de grossier) aan het auto- en garagebedrijf worden aangeboden. Naast de bestaande distributiekanalen kiest Comma voor een tweede distributeur die werkplaatsen rechtstreeks zal beleveren. “Wij zien kansen voor een kwalitatief oliemerk als Comma in de snel veranderende aftermarket. Wij zijn blij met de samenwerking en hopen de komende jaren een sterke marktpositie voor Comma op te bouwen”, aldus Stijn Smetsers, oprichter en manager van Vascol Benelux.

Sinds 2012 is Comma onderdeel van het beursgenoteerde Braziliaanse Cosan SA. Vascol is een relatief jonge oliespecialist die echter kan terugvallen op de jarenlange ervaring en kennis van haar medewerkers. Vanuit Oirschot wordt de verkoop en distributie georganiseerd. De onderneming beschikt over een eigen bulkinstallatie en magazijn voor verpakte goederen. Vascol biedt haar klanten technische ondersteuning, een flexibele service, oplossingen op maat en indien gewenst 24/7 leveringen van verpakt en bulk.

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1851 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *