Corveleijn gaat internationale ambities VWE uitrollen

Michel Corveleijn wordt met ingang van 1 januari 2014 benoemd tot directeur EU en Externe Betrekkingen bij VWE. In deze nieuwe functie zal Corveleijn zich bezighouden met onder meer de Europese uitrol van VWE-producten en -diensten en de externe betrekkingen die daarbij horen. Maar ook strategische keuzes rondom het open data beleid en strategische samenwerking met stakeholders vallen onder zijn nieuwe rol.

Dat Corveleijn voor deze functie is benoemd, is voor VWE een logische stap. Ruim 20 jaar heeft hij samen met VWE-eigenaar en oprichter Ton Vestering de organisatie opgebouwd tot de autoriteit op het gebied van voertuiginformatie en de meest veelzijdige dienstverlener in de voertuigbranche.

“Ik ben zeer verheugd dat Michel deze functie heeft aanvaard. Deze nieuwe functie is van groot belang voor de internationale groeiambitie van VWE op de lange termijn. Voor zo’n rol is zowel leiderschap als een ondernemersgeest nodig en Michel heeft bewezen hiervoor de aangewezen man te zijn”, zo vertelt Vestering.

Vanaf 1 januari 2014 doet Corveleijn formeel afstand van zijn huidige functie als directeur van de werkmaatschappij VWE voertuiginformatie en –documentatie en treedt hij aan in de functie van directeur EU en Externe Betrekkingen. Er wordt gezocht naar een geschikte opvolger als algemeen directeur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.