Record Agterberg automaterialen uit Utrecht heeft zich ook aangesloten bij het netwerk Group Auto Nederland. Naast De Leeuw en Ype Kramer is dit inmiddels de derde grossier die zich binnen een week achter Group Auto Nederland schaart. Volgens Freek Blekxtoon zullen er de komende dagen nog veel meer verschuivingen komen van grossiers.

Michael Agterberg van Record: “Wij hebben echt zorgvuldig gekeken naar alle voorwaarden, inkoopcondities, formules en automatiseringsoplossingen en kwamen tot de conclusie dat Group Auto ons heel goed past. Wij willen namelijk zelf blijven bepalen hoe we ons bedrijf sturen, maar kunnen als lid binnen de Group Auto-club diverse zaken sneller en beter geregeld krijgen. Als lid profiteer je toch van de kennis en ervaring die de samenwerkende leden al hebben opgebouwd en wij denken dat we onze klanten daar ook van mee kunnen laten profiteren. Met name goede technische trainingen bij ons of in Eemnes, de garageformules en de moderne automatiseringsoplossingen zullen onze klanten aanspreken.”

Group Auto-directeur Freek Blekxtoon: “Record is een typisch en goed voorbeeld van een lokaal sterke speler, die het in de basis goed voor elkaar heeft met Sator (Havam) als huisleverancier. Het bedrijf past precies in onze bloedgroep: samenwerken vanuit kracht, niet zelf het wiel gaan uitvinden, maar juist samen snellere en betere oplossingen ontwikkelen voor het eigen bedrijf en ook de autobedrijven. Nu tegen het eind van het jaar maken veel bedrijven keuzes. Daarnaast hebben er al meerdere grossiers getekend die wij de komende dagen zullen kunnen melden.”

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties