Crm-software Easi’r ook in Nederland

De op kunstmatige intelligentie gebaseerde crm-software Easi’er is nu ook in Nederland beschikbaar. Met behulp van een intelligent algoritme kan de software voorspellen wanneer een klant een auto wil kopen, nog voordat de klant dat zelf weet.

Easi’er is een product van het Duits-Deense IT-bedrijf Loyalty Factory. Het is een oplossing voor de staande praktijk waarin klanten hun informatie voor een eventuele autokoop steeds meer online inwinnen en pas zeer laat contact opnemen met een autodealer. Easi’r verzamelt informatie over het zoekgedrag van een klant en maakt deze inzichtelijk voor de dealer. Die kan vervolgens met een paar muisklikken een bericht sturen naar de klant, eventueel gepersonaliseerd, op basis van de informatie die al beschikbaar is bij de dealer (bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is).

De dealer kan zelf in het systeem aangeven wanneer hij een bericht wil ontvangen dat een klant op zoek is naar een nieuwe auto. Dat kan bijvoorbeeld wanneer deze op Marktplaats zoekt naar een auto van zijn merk. Het kan ook dat hij alleen geïnformeerd wil worden wanneer de klant bij een auto- of dealerbedrijf op de site komt. Easi’r laat weten dat de software handelt conform de privacywetgeving en dat het systeem zonder problemen kan worden gekoppeld aan bestaande Nederlandse garagesoftware.

Easi’r wordt gebruikt door meer dan 2500 dealers in heel Europa, waaronder alle Toyota-dealers in Duitsland, BMW Denemarken en Volkswagen Group Denemarken. Easi’r is op dit moment druk bezig de Nederlandse markt te bewerken en laat weten dat er de nodige contacten zijn met geïnteresseerde partijen. Deals zijn er nog niet gesloten.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2954 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *