CROP start met leaseconstructie

Car Repair Online Products (CROP) in Rotterdam biedt sinds 1 januari op haar website voor zakelijke klanten een leaseconstructie aan voor nieuwe apparatuur. Op deze manier wil het bedrijf extra service geven, waarmee klanten meteen over nieuwe producten kunnen beschikken zonder een grote investering te moeten doen.

“Juist in een moeilijke economische tijd investeren in vernieuwing is de beste manier om uit de recessie te komen. Innovatie verbetert de concurrentiekracht en zorgt voor economische voorspoed”, aldus Dexter Driessen, algemeen directeur van CROP.

De nieuwe dienst binnen de webshop let ook op de kleintjes. Klanten kunnen al vanaf 500 euro een leasekrediet afsluiten om bijvoorbeeld de nieuwe generatie verfspuiten, infrarood stralers, spotrepair-systemen en spuitpistolenreinigers aan te schaffen. Driessen: “Hiervoor zijn we een samenwerking aangegaan met een specialist op het gebied van zakelijke leasekredieten.”

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *