Daling AOX in december nihil

De maand december 2011 heeft 0,14 procent ingeleverd op de index van showroomvraagprijzen AOX ten opzichten van november. De daling is hiermee flink verkleind, want de maand daarvoor zakte de prijzen nog met 0,99 procent.

Januari 2011 is het nieuwe ijkpunt, dat nu op honderd procent staat. Van daaruit gezien noteren auto’s tussen de nul en vier jaar oud in december een kleine winst van 0,39 tot 99,42 procent, waar de categorie daarboven (vier tot acht jaar) juist een fors verlies toont van 5,01 procent. De showroomvraagprijzen van auto’s van acht tot twaalf jaar oud blijven zo goed als gelijk ( 0,08 procent).

De regio’s Zeeland (107,06 procent), Limburg (103,29 procent) en Overijssel (103,24 procent) hebben in december de hoogte vraagprijzen.

Download hier de AOX-cijfers van december 2011 >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.