De Kade Autoschade naar ABS

De Kade Autoschade treedt op 20 augustus toe tot ABS Autoherstel. Daarmee is het netwerk van de schadehersteller weer compleet, sinds het vertrek van ABS Van Leeuwen. Er zijn nu een kleine honderd vestigingen. Het bedrijf in Eindhoven gaat verder onder de naam ABS Autoherstel De Kade.

Directeur Carlo van Nisselrooij: “Qua uitstraling en professionaliteit past de keten uitstekend bij ons bedrijf. Bedrijfseconomisch gezien is het voor ons een goede stap, dit is onze kans om onze portefeuille van opdrachtgevers verder uit te breiden. Tegelijkertijd hebben wij ABS Autoherstel een gezond en modern bedrijf te bieden, dat geografisch gezien heel gunstig ligt aan de rondweg in Eindhoven.”

Wijnand Mebius, algemeen directeur van ABS Autoherstel: “De Kade Autoschade heeft de professionaliteit, de vakbekwaamheid en de ambitie die wij als herstelformule zoeken. Het toetreden van De Kade Autoschade sluit daarnaast naadloos aan bij het streven ons netwerk in Zuid-Nederland verder te versterken.”

Onlangs heeft Aftersales Magazine de verschuivingen binnen de top acht schadeketens in kaart gebracht. Lees hier het artikel >>

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.