De toekomst van het schadebedrijf

In Nederland komen steeds meer schadebedrijven in de problemen. De rendementen staan meer dan ooit onder druk. Een koude sanering kan volgens velen niet uitblijven. Een perspectief waar menig ondernemer de koude rillingen van krijgt. Automotive Insiders organiseert daarom op 31 januari een speciale bijeenkomst.

Op deze middag in het Bilderberg Hotel De Klepperman in Hoevelaken geven belangrijke partijen hun visie over mogelijke oplossingen.

Zo zal Alexander Heijkamp, sectormanager automotive van Rabobank, toelichten wat hun visie is en op welke punten de bank de ondernemers en hun bedrijf beoordeelt. Robert Klinkert is partner bij Middenduin Automotive. Hij zal uitgebreid stilstaan bij de mogelijkheden die ondernemers hebben om zo goed mogelijk uit de crisis te komen. Johan van Klinken, algemeen directeur van Care Schadeservice, zal het standpunt van zijn bedrijf naar voren brengen en aangeven wat volgens hem de noodzakelijke stappen zijn om tot een gezonde markt te komen. Ook de algemeen Focwa-voorzitter Frits Huffnagel is aanwezig en zal toelichting geven op de visie van Focwa.

De aanwezigen kunnen aan de hand van de inleidingen reageren op een paneldiscussie, waaraan ondermeer Athlon-coo Jeroen Geenen en Martin Vriens van MSXI deelnemen.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.