Deal tussen Parts Express en Renault-Nissan

Parts Express verzorgt vanaf 11 juni de volledige onderdelendistributie van Renault-Nissan voor de Benelux. Het gaat om een langdurige overeenkomst. Door de deal zal het gehele spectrum vertegenwoordigd zijn, met onder andere ook de Infiniti- en de Dacia Parts.

Ruud van Duuren van Parts Express: “De onderdelen van Renault komen uit het P&A Source Warehouse in Boom, België, terwijl die van Nissan afkomstig zijn uit het Nissan Motor Parts Center te Amsterdam. Via Vianen en Mechelen zullen de stromen verwerkt worden en zullen diezelfde nacht bij de respectievelijke dealers uitgeleverd worden. Tevens zullen er uit Boom rechtstreekse afleveringen plaatsvinden.”

Parts Express Benelux was al twintig jaar de distributeur voor Nissan en daar is nu in het kader van de Renault-Nissan samenwerking deel van Renault aan toegevoegd.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *