Dealer Education Award voor Peter de Rooy

Peter de Rooy, eigenaar van De Rooy Groep en bestuurslid en vicevoorzitter van Bovag Onafhankelijke Autobedrijven, heeft tijdens het NADA-congres in San Francisco de Dealer Education Award in ontvangst genomen. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan personen binnen de autobranche die zich op een bijzondere wijze inzetten voor opleiding en scholing van personeel.

Als bestuurder in de mobiliteitsbranche draagt De Rooy zijn visie op opleiding en ontwikkeling graag breed uit: "In de toekomst verwacht ik bijvoorbeeld dat e-learning een steeds belangrijker rol gaat spelen bij het opleiden van mensen in de branche. Zo ben ik, samen met IvdM, betrokken bij het ontwikkelen van de Greendriver e-learning module voor chauffeurs van transportbedrijven."

De Rooy is niet de eerste Nederlander die de prestigieuze prijs in ontvangst mag nemen: eerder al kregen Leo Knijn, Johan Grünfeld, Piet Meeder en Bob Velthuis de Dealer Education Award.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.