ASN G&R in IJsselstein heeft als eerste schadeherstelbedrijf in Nederland geïnvesteerd in het nieuwe Maxi Muraena richt- en meetsysteem van Car Bench. Deze mallenrichtbank is ontwikkeld voor schadeherstel aan alle merken auto’s, ook met aluminium delen in de carrosserie.

Normaal moeten voor de verschillende te repareren auto’s specifieke mallen worden gehuurd, maar bij de Car Bench is dit niet meer nodig door de aanwezigheid van universele mallen.
Een andere reden waarom ASN G&R heeft gekozen voor de Car Bench, is dat deze is gehomologeerd door Jaguar en Land Rover, waarvan ASN G&R huisreparateur is. Deze twee merken mogen alleen nog maar worden hersteld met deze Car Bench met behoud van de fabrieksgarantie. Verder is het universele systeem gehomologeerd door de merken Alfa Romeo, Audi, Citroën, Bentley, BMW, Ferrari, GM, Jaguar, Lamborghini, Lancia, Porsche, Maserati, Mercedes, Nissan, Peugeot, Rolls Royce, Toyota, Volvo en VW.

De Car Bench Maxi Muraena wordt geleverd door Carrosserie Techniek Nederland in Mijdrecht en heeft een liftcapaciteit van 6 ton. De bank heeft twee richttorens van 10 ton en is te zien op de stand van Carrosserie Techniek Nederland op Auto Professioneel in Gorinchem.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties