ASN Autoschade Gebr. de Zeeuw uit Naarden is een nieuw bedrijf gestart voor het in eigen beheer herstellen van beschadigde autovelgen volgens fabrieksvoorschriften. Het nieuwe bedrijf heeft Gebr. Van Leeuwen Velgherstel en is in Naarden op dezelfde locatie gevestigd als het autoschadeherstelbedrijf.

Voor het herstel van beschadigde velgen maakt Gebr. Van Leeuwen Velgherstel gebruik van een zogeheten CNC-machine. Dit is een computergestuurde machine voor het afdraaien van de beschadiging van de velg. Van deze CNC-machine is er slechts een beperkt aantal in Nederland operationeel. Ook zorgt Gebr. Van Leeuwen Velgherstel voor het richten van de velg. Hiermee wordt onbalans voorkomen.

Spuiten

Wanneer het lakwerk van de velg is beschadigd, dan zorgt Gebr. Van Leeuwen Velgherstel ervoor dat de velg opnieuw wordt gespoten. Het bedrijf beschikt over een zogeheten Wheel Blaster voor het correct waterstralen van de velg. Voor het spuiten volgens de milieunormen kan het bedrijf gebruik maken van de spuitafdeling van moederbedrijf ASN Gebr. De Zeeuw.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties