Vanaf eind maart wordt Hyundai Bartelen Roosendaal onderdeel van Zeeuw & Zeeuw. De vestiging in Roosendaal blijft op dezelfde locatie, net als het personeel waaronder dochter en zoon Macy en Mike Bartelen. Kees en zijn vrouw Liesbeth Bartelen, de huidige eigenaren van Hyundai Bartelen, gaan met pensioen.

Voor Zeeuw & Zeeuw wordt dit, na de overname van Van Riel in Breda, de tweede vestiging waar het merk Hyundai gevoerd gaat worden. “Mede dankzij de groei van het merk de afgelopen jaren en de komende nieuwe technische innovaties en modellen ziet Zeeuw & Zeeuw veel potentie in dit mooie merk”, aldus Jan Hofstede (CEO Zeeuw & Zeeuw). De vestiging in Roosendaal beschikt over een riante showroom en een moderne werkplaats.

Kees Bartelen is Autobedrijf Bartelen in 1985 gestart in Oud Gastel en sinds 2021 is het bedrijf gevestigd in een nieuw, modern pand in Roosendaal. Destijds is het uitgebreid en verbouwd naar de laatste Hyundai-standaarden. “Wegens de huidige veranderingen in de automotive branche en de ontwikkelingen die Hyundai als merk momenteel doormaakt zijn we verheugd met deze overname. Zeeuw & Zeeuw is ook een familiebedrijf en heeft klanttevredenheid ook hoog in het vaandel staan en wij hebben er vertrouwen in dat Zeeuw & Zeeuw onze klanttevredenheid blijft waarborgen”, aldus Kees Bartelen.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties