Zeeuw & Zeeuw neemt Hyundai Breda over

Per 1 juli 2021 worden de Hyundai-activiteiten van Autobedrijf Van Riel in Breda overgenomen door Zeeuw & Zeeuw. De vestiging zal hierna op hetzelfde adres verder gaan onder de naam Zeeuw & Zeeuw Hyundai Breda.

Dat bevestigt Peter van Riel aan Aftersales Magazine. De bekende gezichten blijven aanwezig op de vestiging in Breda, zowel voor verkoop, werkplaats als het magazijn. Peter van Riel zelf gaat verder met zijn formules Autohopper en James Autoservice op een andere locatie. Voor Zeeuw & Zeeuw is dit de eerste vestiging waar het merk Hyundai wordt gevoerd.

Toekomst

Van Riel is met zijn 87-jarige historie één van de oudste dealerbedrijven in Breda. “Mijn broer Kees en ik zijn inmiddels de derde generatie in het familiebedrijf”, aldus directeur/mede-eigenaar Peter van Riel “Om de toekomst van onze dealeractiviteit en haar medewerkers veilig te stellen hebben wij ervoor gekozen op zoek te gegaan naar een stabiele maar bovenal prettige partij en hebben die gevonden in Zeeuw & Zeeuw. We zijn overtuigd dat zij als een warm bad zullen voelen voor zowel onze klanten als collega’s!”

Jan Hofstede, ceo Zeeuw & Zeeuw vult aan: “Net als Van Riel is Zeeuw & Zeeuw een familiebedrijf met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Wij zijn erg blij met deze overname en kijken ernaar uit om het vooruitstrevende merk Hyundai te mogen vertegenwoordigen, daarnaast past het uitstekend in onze strategie.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3963 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *