Doyen Auto brengt al zijn merken samen op één enkele stand tijdens de Autotechnica-vakbeurs, die van 27 tot en met 30 maart plaatsvindt in de Expo in Brussel.

Zo zijn op stand D07 in hal 7 de API-grossiers te vinden, naast de onderdelendistributie van Autodistribution, alsook de werkplaatsconcepten 1,2,3 AutoService, Garage AD en Garage ReQual.

Zones

De stand is 850 vierkante meter groot en is verdeeld over twee niveaus en vijf zones. Twee zones zijn gereserveerd voor de multimerkenwerkplaatsconcepten van de groep, 1,2,3 AutoService en Garage AD.

Op de stand is er ook een demonstratieruimte waarin een Peugeot 3008 gebruikt wordt voor de opleiding van garagisten. De opleidingspartners van de groep stellen er hun oplossingen voor, onder meer op het gebied van diagnose en eco-onderhoud, die ze direct toepassen op de auto waarmee ze allerlei soorten autopech kunnen simuleren.

Grup Eina geeft demonstraties van zijn service voor pechbijstand en technisch advies op afstand.

Garage van de toekomst

De nieuwste technologieën ontdekken kan in de zone ‘garage van de toekomst’, een realistische reconstructie van een werkplaats met de nieuwe Requal-garage-uitrusting (het eigen merk van Doyen Auto), die op de beurs gelanceerd wordt. Bezoekers ontdekken ‘live’ op een Hyundai Ioniq de oplossingen van de partners van Doyen Auto voor het onderhoud van rijassistentiesystemen (ADAS), diagnostiek op afstand, de reproductie van elektronische sleutels en de ‘all-in’ verkooptool Salto, waarmee ze snel reserveonderdelen kunnen vinden en bestellen.

In de laatste zone, boven, zitten de bar en de catering.

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
9 juni 2023
Meest bekeken berichten
Recente Reacties