Dealerdirect verdubbelt verkoop

Het online veilingplatform Dealerdirect heeft het aantal verkochte voertuigen afgelopen jaar bijna weten te verdubbelen. Vooral Duitse merken vonden snel en gemakkelijk een nieuwe eigenaar.

In 2014 zijn er uiteindelijk 35.809 voertuigen verkocht via het internationale verkoopplatform van Dealerdirect dat ook in België en Duitsland actief is. Niet alleen personenauto’s wisselden van eigenaar, ook motorfietsen, scooters, campers, caravans, bestelbusjes en zelfs vrachtwagens werden in 2014 veelvuldig verkocht. Hiermee beleefde het bedrijf uit Enschede het meest succesvolle jaar sinds de oprichting in 2006.

De gebruiksvriendelijkheid van de onlangs gelanceerde nieuwe website heeft hier volgens Dealerdirect-directeur Niels Oude Luttikhuis aan bijgedragen. “Dealerdirect.eu is zo ontworpen dat deze op zowel computer als op tablet en Smartphone optimaal te gebruiken is. inkopers kunnen op elk gewenst moment interessante voertuigen bekijken en direct inkopen, waardoor zij nog sneller aan de vraag van hun klanten kunnen voldoen. Mede dankzij het gebruiksgemak verkopen wij om de negen minuten een voertuig”, aldus Oude Luttikhuis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.