Deel een Porsche met vrienden

Porsche introduceert ‘Share a Porsche’, een volgens het merk uniek, Nederlands concept dat het mogelijk maakt om met twee, drie of vier vrienden een jonggebruikte Porsche te delen zonder de auto aan te schaffen.

Dit is mogelijk dankzij een private lease-constructie waarbij iedere deelnemer een vast maandbedrag betaalt op basis van een vooraf bepaald aantal kilometers. Hierbij zijn behalve brandstof alle vaste kosten (onderhoud/reparatie, motorrijtuigenbelasting, verzekering etc.) inbegrepen. Via de Share a Porsche-app zijn ritten in te plannen en krijgen deelnemers informatie, bijvoorbeeld over het resterende kilometertegoed.

De basis van Share a Porsche bestaat uit speciaal geselecteerde jonggebruikte 911, Boxster en Cayman modellen uit het Approved-aanbod van de Nederlandse Porsche Centra. Op de Share a Porsche-site is het aanbod per dealer te vinden. Bij de dealer kan een groep bestaande uit twee, drie of vier personen aangeven welke Porsche zij willen gaan rijden en wat de wensen zijn met betrekking tot de looptijd (12 of 24 maanden) en het aantal kilometers dat de deelnemers gaan rijden. Afhankelijk hiervan komt er voor elk groepslid een eigen, vast maandbedrag naar voren.

App toont locatie en kilometertegoeg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *