Deelnemersveld Tyrenet verandert

Het deelnemersveld van de landelijke bandengrossiersorganisatie Tyrenet wijzigt per 1 januari 2012. Kees van Gent in Wijchen en ABC Autobandencentrum met vestigingen in Ede, Wageningen, Barneveld en Bunschoten stoppen als Tyrenet-deelnemer.

“De visie van Tyrenet sloot niet meer naadloos aan op de visie van deze bedrijven. Beide gaan zich meer focussen op hun retailactiviteiten. De landelijke dekking van Tyrenet zal gewaarborgd worden door het huidige deelnemersveld”, aldus Arno Filippini, operations manager van Tyrenet.

Tyrenet heeft nu in totaal zestien deelnemers die gezamenlijk 31 vestigingen hebben. Het concept dat Tyrenet door de jaren heen heeft ontwikkeld kenmerkt zich door meerdaagse franco levering, waarbij wordt samengewerkt met de officiële bandenimporteurs.

Esmée Dirkse

Webmanager, officemanager, eventmanager; Esmée draait er haar hand niet voor om. In de afgelopen jaren heeft het takenpakket voor Aftersales Magazine een mooie evolutie laten zien, waarvan de gepubliceerde berichten slechts een kleine afspiegeling zijn.

Van Esmée Dirkse zijn er nog 2720 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Esmée Dirkse

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *