PGA Nederland wil Peugeot-dealer Vingerhoets overnemen. Hiervoor hebben beide autobedrijven een intentieovereenkomst getekend. Met de voorgenomen overname breidt PGA de activiteiten van Nefkens Peugeot in Brabant verder uit. Men verwacht in het eerst kwartaal de goedkeuring van de NMA te ontvangen.

Algemeen directeur Henk Vingerhoets geeft aan opgelucht te zijn met de voorgenomen overname. Dit in verband met het feit dat de meerderheid van de directie het afgelopen jaar de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt en het ontbreekt aan opvolging binnen de familie. “PGA Nederland is een sterk bedrijf en haar Nefkens Peugeot-bedrijven hebben een goede reputatie opgebouwd. Voor ons was het belangrijk een partij te vinden die de continuïteit van onze bedrijven zowel richting klanten als voor onze medewerkers kan waarborgen. Met de overname door PGA Nederland denken we hierin uitstekend geslaagd te zijn.”

Vingerhoets Automobielbedrijven is in 1920 gestart in Diessen. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Waalwijk, Oisterwijk en Tilburg.

PGA startte op 1 november nog met twee dealerbedrijven onder de naam Hyundai Wittenberg. Lees er hier meer over >>

Deel dit artikel op

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties